Liam Neeson knalt er (weer) op los in eerste trailer 'The Marksman'

De boomlange acteur lijkt nog niet klaar te zijn met het actie-genre.

In navolging op Honest Thief, heeft Open Road Films nog een film met Liam Neeson in de wachtrij staan: The Marksman.

Vandaag hebben we de eerste trailer voor jullie van de actiefilm van Robert Lorenz (Trouble with the Curve), waarin we Neeson zien als Jim, een geharde rancher die in een grensplaatsje in Arizona een jochie helpt om uit handen te blijven van een Mexicaans drugskartel.

Wat de criminelen niet weten, is dat Neesons personage vroeger een scherpschutter was in de marine. Je kunt hierdoor wel raden dat dit tot de nodige doden zal leiden. Neeson wordt in de film vergezeld door acteurs als Katheryn Winnick, Jacob Perez, Teresa Ruiz en Juan Pablo Raba.

Paradepaardje Neeson
Open Road Films is ondertussen maar wat blij met Liam Neeson. Open Road-baas Tom Ortenberg zij hierover in een verklaring het volgende:

"Naast het feit dat hij een van de grootste filmsterren ter wereld is, heeft Liam Neeson ons een reeks grote hits bezorgt. Onze eerste nummer 1-hit was The Grey en negen jaar later stond Honest Thief zelfs twee weken op nummer 1. We verwachten een herhaling van dit succes met The Marksman, een fantastische film waarin actie wordt gecombineerd met een dramatische karakterstudie."

The Marksman draait vanaf 21 januari 2021 in de Nederlandse bioscopen.



NieuwsFilm

meest populair