Deze drie 'The Walking Dead'-films komen gewoon in de bioscoop

Deze drie 'The Walking Dead'-films komen gewoon in de bioscoop

Rick Grimes-trilogie gewoon in de bioscoop te zien!

In november 2018 werd er door AMC een heuse The Walking Dead-filmtrilogie aangekondigd die in de bioscoop moet gaan verschijnen. De films zoomen in op het personage Rick Grimes (Andrew Lincoln) die in seizoen negen van serie vertrok.

Sindsdien wordt er veel over de trilogie geschreven, maar de productie lijkt nog steeds niet gestart. Producent en schrijver Scott Gimple houdt hoop en zei in gesprek met The Hollywood Reporter dat de films gewoon op het witte doek gaan komen, ondanks de coronacrisis.


"We maken stappen vooruit. Ik werk eraan met mr. Lincoln en [Walking Dead mede-bedenker] Robert Kirkman. We hebben een heleboel mensen die ermee bezig zijn. Het is film. Films zijn anders. Films doorlopen een heel ander proces dan televisie. Ik heb er aan het eind van de dag vertrouwen in dat het iets speciaals gaat worden."

Gewoon in de bioscoop
"Helemaal niet, maar het gaat zeker door mijn hoofd dat het erom gaat dat de film in de bioscoop te zien zal zijn," was zijn reactie op de vraag of de huidige situatie met bioscopen impact hebben op de plannen.



NieuwsFilm

meest populair