Eerste foto's en teaser trailer 'Godzilla vs. Kong'!

Eerste foto's en teaser trailer 'Godzilla vs. Kong'!

Eindelijk zien we de monsters in actie.

En eindelijk zijn er de eerste beelden uit de grote monsterfilm Godzilla vs. Kong die eigenlijk al in de bioscopen te zien had moeten zijn. Om allerlei redenen werd het vervolg op Godzilla: King of the Monsters (2019) uitgesteld en deze staat nu gepland voor mei 2021.

In Godzilla vs. Kong van regisseur Adam Wingard (The Guest, You're Next zien we de twee waanzinnig grote monsters uit het MonsterVerse het tegen elkaar opnemen.

Menselijke rollen zijn er voor onder meer Alexander Skarsgård, Millie Bobby Brown, Rebecca Hall, Brian Tyree Henry, Shun Oguri, Eiza González, Jessica Henwick, Julian Dennison, Kyle Chandler en Demián Bichir.

Eerste beelden van Godzilla vs. Kong
Tijdens het Braziliaans entertainmentfestival CCXP zijn de eerste beelden verschenen en deze zijn nu soort van online gelekt. Het zijn nog slechts enkele flitsen. Na de video ook de promo waaruit de beelden komen.



In hoeverre de beelden of volledige trailer ook officieel online te zien zijn is nog onbekend. Godzilla vs. Kong staat in ieder geval gepland voor 15 mei 2021. Kijk jij al uit naar de confrontatie?

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding


NieuwsFilm

meest populair