Reünie originele 'The Goonies'-cast voor een nobel doel

Reünie originele 'The Goonies'-cast voor een nobel doel

Succesvol was het zeker!

Met onder meer een piepjonge Josh Brolin is The Goonies een van die '80 films die iedereen is bijgebleven die toen al een groot hart voor film had. 35 jaar nadat de film uit werd gebracht treft de cast van de geliefde The Goonies zich weer voor een goed doel.

In het begin van de coronacrisis organiseerde acteur Josh Gad al eerder een The Goonies-reünie. Nu heeft hij de cast weer opnieuw bij elkaar (online) verenigd, om samen geld in te zamelen voor de Amerikaanse liefdadigheidsinstelling No Kid Hungry.

Succes
Meerdere acteurs van The Goonies-film deden mee. Zo waren o.a. Sean Astin (The Lord of the Rings), Corey Feldman (That Guy Dick Miller) en natuurlijk Brolin (No Country for Old Men) van de partij. Samen met hun tegenspelers vertelden ze over de film en lazen ze het script voor, samen met Cary Elwes (The Princess Bride) als verteller.

Ook Martha Plimpton, Kerri Green, Jonathan Ke Quan, Jeff Cohen, Joe Pantoliano en Robert Davi deden mee. Het evenement mag dan toch ook erg succesvol genoemd worden. Het doel was namelijk om 100.000 op te halen, maar uiteindelijk bracht het maar liefst 150.000 dollar op!

Mocht je het gemist hebben maar de reünie toch nog willen zien, de volledige 'The Goonies Live!' is hieronder nog te bekijken.



NieuwsFilm

meest populair