De Top-3 best bekeken films op Netflix

De Top-3 best bekeken films op Netflix

Dit zijn vandaag de drie meest populaire films in Nederland.

Benieuwd welke films momenteel het meest worden bekeken op Netflix in Nederland? Dit is de Top 3!

#1 De Familie Claus (2020)
Bekijk de afbeeldingRegie: Matthias Temmermans | Cast: Mo Bakker, Jan Decleir, Renée Soutendijk, e.a.
Jules houdt niet van kerst. Wel brengt hij graag zijn tijd door in de speelgoedwinkel van zijn grootvader. Daar ontdekt hij een magische sneeuwbol die hem naar alle uithoeken van de wereld kan brengen. Zo leert Jules dat zijn opa de enige echte Kerstman is. Maar als zijn opa plotseling ziek wordt, komt Kerstmis in gevaar. Al snel beseft Jules dat alleen hij Kerstmis kan redden.


Kijktips nodig voor vanavond?


#2 The Christmas Chronicles 2 (2020)
Bekijk de afbeeldingRegie: Chris Columbus | Cast: Kurt Russell, Goldie Hawn, Darby Camp, e.a.
Kate is inmiddels een tiener en niet blij met de nieuwe relatie van haar moeder. Ze loopt weg en belandt op de Noordpool. Daar blijkt de verbitterde elf Belsnickel het kerstfeest te willen verpesten door een magische ster aan de top van een kerstboom te stelen. Samen met de Kerstman, zijn vrouw en haar nieuwe halfbroer Jack komt Kate in actie om het kerstfeest te redden voordat het te laat is.

#3 Tammy (2014)
Bekijk de afbeeldingRegie: Ben Falcone | Cast: Melissa McCarthy, Susan Sarandon, Kathy Bates, e.a.
Tammy wordt tot het uiterste gedreven wanneer ze op één dag haar baan in een vettige hamburgertent verliest, haar oude auto volledig in de prak rijdt en thuis ook nog eens haar man met de buurvrouw betrapt. Ze besluit de stad uit te vluchten met haar grofgebekte, drankzuchtige grootmoeder Pearl. Samen maken ze een lange reis met als eindbestemming de Niagarawatervallen.

NieuwsFilm

meest populair