'Spider-Man 3' cast ook Andrew Garfield, Kirsten Dunst en mogelijk Tobey Maguire en Emma Stone

'Spider-Man 3' cast ook Andrew Garfield, Kirsten Dunst en mogelijk Tobey Maguire en Emma Stone

Maak je borst maar nat.

Het nieuws dat je wist dat zou komen. Nu bekend is dat Doc Oc terugkeert, meldt Collider dat zo'n beetje iedereen die je kent uit de Spider-Man franchise terugkeert. Dus ja, Andrew Garfield en - als Sony een deal met hem kan sluiten - Tobey Maguire slingert straks met Tom Holland de bioscopen in met Spider-Man 3.

Collider meldt dat zij niet als enigen terugkeren voor de superheldenfilm. Ook actrice Kirsten Dunst speelt weer de rol van MJ voor de film. Mogelijk, als haar zwangerschap dat toelaat, is ook Emma Stone in de film te zien als Gwen Stacy. Daarmee is zo'n beetje iedereen die een rol van betekenis heeft gehad in de franchise terug.

Het multiversum
Sony Pictures en Marvel Studios trekken daarmee alle stoppen los en gaan voor een film waarin heel veel samenkomt. Het wordt dus druk voor Peter Parker.

Hij heeft in deze derde solofilm (kan je het nog zo noemen met zo'n groot ensemble?) onder meer het probleem van de beschuldiging van moord op te lossen, evenals de onthulling van zijn geheime identiteit.

Maar dat dus niet alleen; Spidey moet ook vechten met een rits vijanden uit andere universa. En krijgt de hulp van andere Spider-Mannen uit andere universa, Gwen Stacy en nog een MJ naast die van hemzelf.

Of er nog veel over is om mee verrast te worden in de bioscoop is nu natuurlijk wel nog de vraag..

NieuwsFilm

meest populair