Binnenkort al te zien: 'Avatar' geeft ons 'Behind Pandora'

Binnenkort al te zien: 'Avatar' geeft ons 'Behind Pandora'

Een blik achter de schermen met bepalende gezichten.

Het is ondertussen geen verrassing meer mocht het eerste vervolg op Avatar opeens weer een jaar uitgesteld worden. Toch lijkt 20th Century Studios en regisseur James Cameron alles op alles te zetten om eind 2022 te halen.

En weinig lijkt hen én producent Jon Landau nog in de weg te staan. De opnames lijken al te zijn afgerond en nu heeft Cameron en zijn team maar liefst twee jaar de tijd om bijvoorbeeld de computeranimaties toe te voegen.

Binnenkort: Behind Pandora
Om de tijd te doden kunnen we op onder meer Instagram en ongetwijfeld YouTube gaan kijken naar een docureeks met de titel Behind Pandora. Landau omschreef deze als volgt:


"Ik kijk uit naar aanstaande vrijdag wanneer we op de sociale pagina's van Avatar de Behind Pandora-verhalen introduceren die een kijkje nemen bij een aantal mensen uit het team achter de schermen, die een cruciaal onderdeel zijn van het tot leven brengen van de wereld, de personages en het verhaal van Avatar."

Avatar 2 staat gepland voor 16 december 2022 en hieronder vind je meer info over Behind Pandora in het Instagram-berichtje van de producent.



NieuwsFilm

meest populair