Heeft Netflix weer een hit met de scifi-film 'The Midnight Sky'?

Heeft Netflix weer een hit met de scifi-film 'The Midnight Sky'?

George Clooney in de de scifi-film over een wereld die getroffen is door een ramp.

Later deze maand verschijnt op Netflix de scifi-rampendramafilm The Midnight Sky van en met George Clooney. Op dit moment draait deze ook beperkt in de Nederlandse bioscoopzalen en online verschijnen nu de recensies online.

Ook de score op Rotten Tomatoes wordt steeds duidelijker. Deze is niet bepaald denderend te noemen met op het moment van schrijven slechts een score van 59% na 34 recensies, met een 5.80/10 als gemiddelde beoordeling.

Critics Consensus: The Midnight Sky
The Midnight Sky krijgt de volgende Critics Consensus van Rotten Tomatoes: The Midnight Sky mist het dramatische gewicht dat past bij de verhalende opzet, maar de tekortkomingen worden vaak gecompenseerd door doordachte thema's en een aangrijpende uitvoering van regisseur George Clooney.

De ontvangst onder de critici blijkt heel wisselend. "Het ziet er goed uit. Het klinkt geweldig. Het is zo hol als maar kan," valt te lezen op RogerEbert.com, terwijl de recensie op What to Watch een stuk positiever is met "Clooney's nieuwste poging achter de camera biedt een welkome, ongewoon doordachte benadering van ruimtevaart."


In The Midnight Sky met ook rollen voor Felicity Jones, David Oyelowo, Tiffany Boone, Kyle Chandler en Demián Bichir zien we de eenzame wetenschapper Augustine die in het noordpoolgebied leeft. Hij komt in contact met een groep astronauten die terugkeren van een missie. De wetenschapper probeert de astronauten te waarschuwen voor wat er is gebeurd op de aarde.

NieuwsFilm

meest populair