Geinig: Christopher Nolan is een groot fan van 'Fast & Furious'

Geinig: Christopher Nolan is een groot fan van 'Fast & Furious'

Hij houdt heel erg van de franchise.

Gezien zijn vele verwijzingen naar Stanley Kubrick en Michael Mann zou je denken dat Christopher Nolan een heel specifieke filmsmaak heeft. Maar hij blijkt van heel diverse films te houden.

Tijdens de Happy Sad Confused podcast vertelde Nolan dat hij behoorlijk houdt van de Fast & Furious-franchise. Hij zei een fan te zijn en vond het amusant dat de films steeds grootschaliger worden.

Fast & Furious
"Ik hou van het oorspronkelijke idee, van Rob Cohen. Maar ik hou ook heel erg van Tokyo Drift," aldus Nolan. "En dat het sinds Justin Lin steeds grotere en gekkere en grotere films zijn geworden. Ze zijn echt een heel ander soort leuk geworden."

"Iedereen klaagt altijd dat vervolgen grootschaliger worden. Maar wij zijn de mensen die vervolgen groter maken, we willen dat, je wil namelijk niet dat ze kleinschaliger worden. Dat is de les die [David] Fincher geleerd heeft bij Alien 3. Je kan het doen, maar niet iedereen wordt er dan blij van. Al houd ik persoonlijk ook van die film, meer nog dan [Fincher] zelf."

Natuurlijk weten we wel van Nolan dat hij er helemaal voor open staat om films groter te maken naarmate er nieuwe delen uitkomen. Kijk maar naar zijn Batman-trilogie.

NieuwsFilm

meest populair