Heerlijke trailer 'Nobody' met Bob Odenkirk vol in 'John Wick'-modus

Van de regisseur achter de videogame-achtige actiefilm 'Hardcore Henry' (2015).

Jan-Peter Rook 11 december 2020 10:30 in Video
In de nieuwe actiefilm Nobody zien we Breaking Bad- en Better Call Saul-ster Bob Odenkirk in een soort John Wick-achtige rol. Hij speelt een doodgewone vader die van de een op de andere dag het doelwit wordt van een wraakzuchtige drugsbaas. Bekijk snel de heerlijke trailer!


Odenkirk speelt Hutch Mansell, een onopvallende vader die regelmatig wordt vernederd en nooit van zich afbijt. Wanneer er bij hem wordt ingebroken, besluit Hutch niet in te grijpen om serieus geweld te voorkomen. Zijn vrouw en zoon zijn teleurgesteld in hem en de familie groeit langzaam uit elkaar.

Dodelijke vaardigheden
De nasleep van het voorval maakt iets los bij Hutch. Hij besluit een levensgevaarlijk pad te bewandelen vol duistere geheimen en dodelijke vaardigheden, met als doel zijn familie te redden en nooit meer door iemand als een 'nobody' gezien te worden.

Nobody is een film van de Russische regisseur Ilya Naishuller, bekend van de videogame-achtige actiefilm Hardcore Henry (2015). De rest van de cast bestaat uit Connie Nielsen, Christopher Lloyd, J.P. Manoux, Paul Essiembre, Humberly González, Araya Mengesha, Gage Munroe en Aleksey Serebryakov.

De film, met een scenario van Derek Kolstad, draait vanaf 25 februari 2021 in de Nederlandse bioscopen.
NieuwsFilm