Disney+ wordt duurder door extra dienst Star

Disney+ wordt duurder door extra dienst Star

Disney+ wordt flink anders in 2021.

Tijdens Investor Day 2020 heeft Disney onthult meer in te gaan zetten op de streamingdiensten zoals Disney+, Hulu en het nog te verschijnen Star. Dat is geen enorme verrassing, aangezien dit al eerder werd aangekondigd.

Maar er is wel een aanpak gepresenteerd voor Disney+, de dienst die nu al 86,8 miljoen abonnees heeft. En dat is veel meer dan werd verwacht. In Europa zal Disney+ ook anders worden ingevuld, dus ook in Nederland.

Disney+ in Europa: meer en duurder
Star worden aan het pallet toegevoegd naast de bekende merken Disney, Marvel, Star Wars, Pixar en National Geographic. Star bevat de meer volwassen content van met name 20th Century Fox / Studios. Om ervoor te zorgen dat kinderen de content niet zien, zal er gewerkt worden met accounts, en met wachtenwoorden voor de accounts met de content voor volwassenen.

Star verschijnt op 23 februari in Disney+ en die toevoeging gaat 2 euro meer kosten en daarmee wordt de totaalprijs van Star 8,99 euro.

Bekijk de afbeelding


Veel films en series direct op Disney+
Zo verschijnen er komende jaren 10 Marvel-series, 10 Star Wars-series en 15 Disney / Pixar series en 15 Disney & Pixar films. direct op Disney+. Onder de Marvel-series vallen onder meer al The Falcon and the Winter Soldier, WandaVision, Loki, Hawkeye, Moon Knight, She-Hulk en Ms. Marvel. Wat betreft Star Wars zijn dat minimaal The Mandalorian en een serie rond
Obi-Wan Kenobi.

Maar er worden ook bioscoopfilms direct op Disney+ gezet. Binnenkort volgt als bekend de Pixar-animatiefilm Soul. Daarna volgt in ieder geval Disney's eigen animatiefilm Raya and the Last Dragon.



NieuwsFilm

meest populair