Heel veel Marvel nieuws & trailers: 'Loki', 'Secret Wars' en 'Fantastic Four'

Heel veel Marvel nieuws & trailers: 'Loki', 'Secret Wars' en 'Fantastic Four'

Met de trailer van The Falcon and the Winter Soldier en nog veel meer.

Het Marvel Cinematic Universe wordt flink groter! Er zijn weer heel wat nieuwe details onthuld over de films en series die komende jaren gaan verschijnen. Hieronder het overzicht!

Films in het Marvel Cinematic Universe
De grootste onthulling is dat Jon Watts (Spider-Man films) de regisseur wordt van Marvel Studios' Fantastic Four. Daarnaast komt Black Panther II gewoon uit waarin Chadwick Boseman niet wordt gerecast.


Ook de titel voor Ant-Man 3 is bekend: Ant-Man and the Wasp: Quantumania. Verder werd duidelijk dat Marvel flink vooruitgang boekt met Blade en dat Christian Bale in Thor: Love and Thunder de rol speelt van Gorr the God Butcher. De film is verplaatst naar mei 2022, het plekje van Black Panther II.




Compleet nieuwe series in het Marvel Cinematic Universe
Er zijn flink wat nieuwe series aangekondigd! De eerste is Secret Invasion met Samuel L. Jackson als Nick Fury en Ben Mendelsohn als de Skrull Talos. Ook Ironheart verschijnt op Disney+ met Riri Williams als Ironheart, de opvolger van Iron Man. De derde serie is Armor Wars met Don Cheadle weer als James Rhodes a.k.a. War Machine.




En dan zijn er ook nog kleinere Marvel-producties voor Disney+ onthuld. Zo verschijnt The Guardians of the Galaxy Holiday Special van James Gunn, in 2022. En I Am Groot gaat over grote avonturen van de kleine Baby Groot.



Trailers voor series in het Marvel Cinematic Universe
En dan verschenen er ook trailers voor WandaVision (15 januari), The Falcon and the Winter Soldier (maart), Loki (mei), What if...? (zomer) en Ms. Marvel (2021). De serie Hawkeye verschijnt ook nog in 2021. Overigens zal Ms. Marvel ook te zien zijn in Captain Marvel 2. Hieronder de trailers.







NieuwsFilm

meest populair