Deze helden beschermen naast de Avengers het Marvel Cinematic Universe

De Avengers zijn niet de enige helden.

De Avengers zijn niet de enigen die het op zichzelf hebben genomen om de Aarde te beschermen. We zetten de andere entiteiten voor je op een rij!

In The Avengers zagen we hoe de zes Avengers het samen op namen tegen Loki en zijn leger van Chitauri. In hun tweede film moesten ze een eigen creatie verslaan, Ultron. Daarna gingen ze de strijd aan met een hele rits andere helden om Thanos te verslaan.

DE ETERNALS: We hebben de Eternals nog niet gezien. Maar ze debuteren straks in 2022 in hun eerste eigen film. De Eternals zijn een ras van onsterfelijke wezens met superkrachten, die al duizenden jaren op de Aarde geleefd hebben. In de Marvel Comics proberen ze zich niet te bemoeien met de mensheid, wat ze slechts een paar keer deden omdat het echt niet anders kon.

DE CELESTIALS: De scheppers van de Eternals waren de Celestials. Zij lijken een belangrijk belang in de Aarde te hebben, waarom zouden ze anders een compleet ras van supermensen hebben achtergelaten? In de comics worden ze altijd gedreven door hun verlangen naar wetenschap, wellicht dat dit ook nu het geval is.

CAPTAIN MARVEL: Deze dame was maar liefst twintig jaar niet op Aarde te zien, maar wel iemand van wie Nick Fury dacht dat hij op haar kon vertrouwen als ultiem redmiddel. Ze werd niet opgeroepen toen de Chitauri aanvielen, maar wel toen Thanos met zijn leger binnenkwam.

DE ANCIENT ONE: Zij was de Sorcerer Supreme voordat Doctor Stephen Strange die rol overnam. De Ancient One gebruikte krachten uit het rijk van Dormammu en beschermde de Aarde. Ook hielp zij actief mee in de strijd tegen de Chitauri, zonder dat we dat tijdens The Avengers te zien kregen. Dat is interessant, want wellicht heeft ze dus meer gedaan dan we weten.

ODIN: De allfather, koning van Asgard, had verantwoordelijkheden die buiten zijn eigen koninkrijk gingen. Hij leidde duizend jaar geleden zijn volk in een strijd tegen de Frost Giants, die de planeet Aarde probeerden te veroveren. Ook stuurde hij Thor af op Loki, om te zorgen dat hij de planeet niet kon veroveren.

NieuwsFilm

meest populair