Derde 'Wonder Woman'-film laat waarschijnlijk nog lang op zich wachten

Derde 'Wonder Woman'-film laat waarschijnlijk nog lang op zich wachten

Bereid je maar voor op een lange wachtperiode.

De derde Wonder Woman-film die er vast en zeker zal gaan komen, laat voorlopig nog wel even op zich wachten. Zoveel maakt regisseur Patty Jenkins duidelijk in de Reelblend-podcast.

Gek is dat natuurlijk ook niet: de regisseur gaat hierna aan de slag met een Star Wars-film die in 2023 in de bioscoop moet draaien. Om dan voor die tijd nog snel met een nieuwe Wonder Woman-film te komen, zou zonde zijn.

Later te zien
"Ik bedacht al een verhaal, en samen met Geoff Johns heb ik dat volledig uitgewerkt," aldus Jenkins over Wonder Woman 3. "Maar ik heb mij nooit eerder zo gevoeld als nu. Ik denk dat ik het niet hierna ga maken, dus ik moet zien en afwachten waar we dan zijn als wereld."

Maar: "Ik houd nog altijd van het verhaal dat we bedacht hebben. Ik weet ook zeker dat er genoeg elementen zijn die we kunnen bewaren. Maar wat ik probeer te zeggen is: 'Beslis nog niet'. Word niet op alles verliefd. Kijk wat Wonder Woman nu zou doen. Wat wil je dat Wonder Woman in deze wereld doet?"

En dus zou het zomaar kunnen dat de derde film, die volgens Jenkins haar laatste in de franchise zal zijn, nog wel even een jaar of vijf op zich laat wachten. Tenzij Warner Bros. natuurlijk kiest voor een andere regisseur, maar die kans lijkt gezien de rol van Jenkins klein.

NieuwsFilm

meest populair