Onverstaanbare 'Tenet' hilarisch bespot door 'Shazam!'-regisseur

Onverstaanbare 'Tenet' hilarisch bespot door 'Shazam!'-regisseur

Grappige reactie op het harde geluid en de onverstaanbare dialoog in de film.

Voor wie dol is op de films van Christopher Nolan kan moeilijk ontkennen dat de muziek in zijn films nadrukkelijk aanwezig is. Het kwam de acteur vaker op kritiek te staan.

Nu heeft regisseur David F. Sandberg (Shazam!, Annabelle: Creation) een vermakelijk clipje online gezet waarin hij inhaakt op de kritiek dat in Tenet de dialoog soms moeilijk te verstaan is. En daarin heeft Sandberg ook zeker geen ongelijk.


Als er gekeken wordt naar de ontvangst van Tenet dan wordt duidelijk dat deze niet zo goed werd ontvangen als zijn andere kaskrakers. Er kan zelfs gezegd worden dat de scifi-thiller de minste film van Nolan is. Fans kijken ongetwijfeld uit naar de volgende klus van de geliefde filmmaker.

Op dit moment focust de filmmaker zich op de gevolgen van de coronacrisis voor de filmwereld. Zo sprak hij al vaker zijn steun uit voor de bioscoopwereld en medewerkers in de filmwereld. Ook is hij niet blij met Warner Bros. - de studio waar hij al jaren mee samenwerkt - en zijn keuze om alle grote 2021-bioscoopfilms gelijk op HBO Max te zetten.

NieuwsFilm

meest populair