Meer nieuws en setfoto's 'Resident Evil'-reboot

Meer nieuws en setfoto's 'Resident Evil'-reboot

Er wordt steeds meer duidelijk over de nieuwe verfilming van de beroemde game-franchise.

Dankzij fansite Biohazard Cast is de releasedatum van de nieuwe Resident Evil-film aangekondigd. Constantin Film heeft namelijk laten weten dat de film van regisseur Johannes Roberts (47 Meters Down) in september 2021 de bioscopen moet bereiken.

De website is weliswaar erg minimaal (en Duits), maar fans die uitkijken naar de film zal het om het even zijn.

De site bevat ook een aantal nieuwe setfoto's, die door o.a. Robbie Amell (die Chris Redfield speelt) worden verspreid. Zo zien we het iconische Samurai Edge-pistool van Chris met drie kruidenplanten op de achtergrond. Voorwerpen die de gamers onder ons bekend zullen voorkomen!

Opnames volop in gang
De opnames van de film gaan ondertussen vrolijk verder in het Canadese plaatsje Sudbury. Op de nieuwste setfoto's zien we ook de ingang van Raccoon City Orphanage, dat in het geniep opereert als een Umbrella-faciliteit, waar kinderen worden opgevoed om virale wapens te onderzoeken.

Tot slot is er ook nog acteur Chad Rook, die de rol van Richard Aiken speelt. Hij laat een foto van shotgun-kogels zien die verwijzen naar Neptune, de enorme haai in het Arklay Laboratory onder de Spencer Mansion, en het eindbaasgevecht met Yawn, een enorme slang die zich schuilhoudt op de zolder van hetzelfde huis.








Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair