Gave cameo in de Post Credit-Scène van 'Wonder Woman 1984'

Gave cameo in de Post Credit-Scène van 'Wonder Woman 1984'

En hoe gaat de film het financieel doen komende weken?

In Nederland zullen we de film Wonder Woman 1984 voorlopig niet te zien krijgen. De deuren zitten op slot en deze gaan op zijn vroegst 20 januari weer open. Mocht dat gebeuren, dan zal de Wonder Woman-film gelijk te zien zijn! Dat is dan wel weer fijn.

Nu de film in andere landen wel in de bioscoop verschijnen, krijgen we komende tijd wel wat meer te horen over het verhaal en waarschijnlijk de uitkomst. Een van de zaken die nu al online is verschenen is een beschrijving van de Post Credit-Scène.

SPOILERS: Post Credit-Scène Wonder Woman 1984
Uiteraard moet je nu niet verder lezen als je verrast wil worden na het zien van de film. Ben je wel nieuwsgierig naar wat Wonder Woman (Gal Gadot) meemaakt dan hebben we hieronder via Bleeding Cool de beschrijving van de korte clip.

Volgens Bleeding Cool zien we in de beelden Lynda Carter, de actrice die Wonder Woman eerder in een tv-serie speelde. Haar personage heet Asteria en ze is de vorige eigenaar van het Golden Eagle-harnas van Diana Prince. Asteria zegt tegen Wonder Woman dat ze al honderden jaren de heldin uithangt. Meer dan een leuke knipoog naar het verleden is het niet.

Nodige dollars in eerste weekend
In meerdere landen is Wonder Woman 1984 van Patty Jenkins al te zien aankomende dagen. Naar verwachting haalt de superheldenfilm zo'n $60 miljoen wereldwijd op in het eerste weekend en dat is uiteraard geen enorme bak met geld, maar wel een prima score in coronatijd. Vanaf 25 december draait de film ook in de Amerikaanse bioscopen.

NieuwsFilm

meest populair