Hoe gaat 'Fantastic Beasts'-acteur Mads Mikkelsen om met zijn nieuwe rol?

Hoe gaat 'Fantastic Beasts'-acteur Mads Mikkelsen om met zijn nieuwe rol?

Heeft hij bijvoorbeeld al een gesprek gevoerd met Johnny Depp?

Terwijl de opnames van Fantastic Beasts 3 al gaande waren, moest Johnny Depp opstappen. Hij werd immers geteisterd door schandalen. Warner Bros. vond in Mads Mikkelsen een opvolger.

Waar Mikkelsen dus in de voetsporen van Depp treedt en straks net als hem de rol van Grindelwald zal spelen, heeft Mikkelsen nog niet met hem gesproken over het personage. Hij kreeg de kans nog niet en de twee kennen elkaar ook niet goed.

Fantastische mensen
"Ik ben nu een week hier, en het zijn fantastische, vriendelijke mensen," begon Mikkelsen. "David [Yates] is geweldig, enorm vriendelijk en een buitengewone regisseur. Tot nu toe is het echt geweldig geweest."

De acteur heeft Johnny Depp nog niet gesproken. "Ik ken hem niet. Ik heb hem een keer ontmoet. Maar ik zou willen dat ik zijn nummer had, wat helaas niet het geval is."

Hoewel de twee elkaar niet gesproken hebben, denkt Mikkelsen dat hij wel weet hoe hij met de rol verder moet. "De enige aanpak die ik hanteer, is een brug proberen te leggen tussen wat hij gedaan heeft en wat ik ga doen. En dan zullen we zien hoe het eruit ziet."

NieuwsFilm

meest populair