'The Walking Dead'-films hebben dan eindelijk een startdatum

'The Walking Dead'-films hebben dan eindelijk een startdatum

Andrew Lincoln vertelt dat de opnames heel snel van start kunnen; mits er een coronavaccin is.

Het lange wachten op de drie The Walking Dead-films die er komen rond Rick Grimes, lijkt bijna voorbij. Volgens acteur Andrew Lincoln gaan de opnames in de lente van 2021 van start. Mits de uitrol van het coronavaccin loopt zoals gehoopt.

Lincoln was negen seizoenen lang de hoofdrolspeler van The Walking Dead, maar vertrok aan het einde van het negende seizoen. Toen was het de bedoeling om drie films te maken rond zijn personage. Maar achttien maanden na het einde van Ricks periode in de serie, zijn de opnames nog altijd niet begonnen.

Bioscoopfilms
Het is nog altijd de intentie dat de films bedoeld zijn als bioscoopfilms. Voor het grote publiek is het dan voor het eerst dat The Walking Dead de oversteek maakt van het kleine scherm naar het grote doek.

En dat zal mogelijk snel komen. Volgens Lincoln is het de hoop van de producenten om de opnames in de lente van 2021 te laten beginnen. Dat kan echter alleen als de uitrol van het vaccin gaat zoals gehoopt.

"De plannen van Lincoln zijn flink vertraagd door de pandemie. Maar hij hoopt dat de opnames in de lente van start kunnen. 'Het voelt alsof er meer positiviteit heerst, en dan de cavalerie langs komt met de vaccins'," aldus de acteur tegen ABC.

NieuwsFilm

meest populair