Dit zijn de grootste kanshebbers voor rollen in 'Fantastic 4' van Marvel Studios

Wedkantoren gooien hun kantoren open...

Tijdens de Disney Investor Day op 10 december kwam de bijzondere aankondiging: De Fantastic Four keert terug op het oude nest: bij Marvel Studios. Maar welke acteurs gaan in de huid kruipen van de First Family?

De wedkantoren gooien hun deuren weer open om een wedje te kunnen leggen op de acteurs die in de rol van Mr. Fantastic, Invisible Woman, The Human Torch, The Thing en Doctor Doom gaan kruipen. Het beroemde Vegas-wedkantoor Bovada brengt nu cijfers naar buiten.

Mr. Fantastic: John Krasinski
Om te beginnen, the man himself Reed Richards. Uiteraard is de grootste kanshebber John Krasinski met 2.25. Ook John David Washington (4.00) en Dan Stevens (4.50) zijn kandidaten.

Invisible Woman: Emily Blunt
Vervolgens zijn vrouw: Invisible Woman. Er wordt ook voor de real-life vrouw van Krasinski gekozen: Emily Blunt met 3.50. Lily James (5.00) en Samara Weaving (5.00) zijn andere grote kandidaten.

Doctor Doom: Giancarlo Esposito
We maken even een uitstapje naar de opperschurk Doctor Doom. De grootste kandidaat kennen we nu al als een schurk, namelijk Moff Gideon in The Mandalorian. Inderdaad: Giancarlo Esposito met 3.50. Andere grote kanshebbers zijn Cillian Murphy (5.00), Michael Fassbender (Magneto met 5.00) en Viggo Mortensen (5.00).

The Human Torch: Anthony Ramos
Dan de licht ontvlambare Human Torch. Alhoewel veel mensen Zac Efron noemen in de rol, gaat volgens de odds vooral de strijd aan met Anthony Ramos (A Star is Born, Hamilton). Beide heren halen 4.00. De top-3 sluit af met Riz Ahmed (5.00).

The Thing:Stephen Graham
Tot slot: The Thing. Stephen Graham wordt het vaakst genoemd en pakt 4.00. Dean Norris pakt 5.00 en Laz Alonso 5.50.

NieuwsFilm

meest populair