Eerste blik op Nicolas Cage in 'Prisoners of the Ghostland': zijn meest gestoorde film ooit

Eerste blik op Nicolas Cage in 'Prisoners of the Ghostland': zijn meest gestoorde film ooit

In de post-apocalyptische thriller reist Cage af naar een duister universum om een ontvoerde vrouw te redden.

Vandaag zijn de eerste foto's online verschenen van de door Nicolas Cage aangevoerde post-apocalyptische thriller Prisoners of the Ghostland, een film van de subversieve Japanse regisseur Sion Sono (Suicide Club, The Forest of Love).

Cage speelt in de film een beruchte crimineel genaamd Hero, die een ontvoerde vrouw moet redden uit een duister bovennatuurlijk universum. De twee moeten samen een kwaadaardige vloek die hen verbindt weten te doorbreken en zien te ontsnappen uit de handen van de mysterieuze heersers van Ghostland, een bizarre wereld vol schoonheid en geweld.

Naast Cage zijn er in de film ook rollen weggelegd voor Sofia Boutella, Bill Moseley, Ed Skrein, Young Dais en Tak Sakaguchi. Cage noemde de film onlangs "misschien wel de meest gestoorde film waarin ik heb meegespeeld, en dat wil wat zeggen. Een compleet bizarre film."

Cage terug in vorm?
Na een aantal jaren voornamelijk VOD-drek (plus een enkel juweeltje als Mandy), lijkt Cage de komende jaren voor interessantere projecten te gaan. Naast Prisoners of the Ghostland gaan we de acteur namelijk ook zien als een verhoogde versie van zichzelf in meta-comedy The Unbearable Weight of Massive Talent, neemt hij het op tegen psychotische robot-dieren in Willy's Wonderland, moet hij een truffel jagend varken zien te redden in Pig en zal hij Joe Exotic spelen in een film over de Tiger King.

Prisoners of the Ghostland zal voor het eerst worden vertoond tijdens het Sundance Film Festival op 21 januari 2021.



NieuwsFilm

meest populair