Waar gaat de monsterfilm 'Godzilla vs. Kong' eigenlijk over?

Waar gaat de monsterfilm 'Godzilla vs. Kong' eigenlijk over?

Volgend jaar zien we de monsterfilm in de bioscoop.

Veel verhaal hoeft een film als Godzilla vs. Kong eigenlijk niet te hebben. Het zou de film alleen maar onnodig complex kunnen maken. Subplotjes maken de grootste blockbusters er doorgaans niet direct beter op. Dus... Wat vertelt de nieuwe synopsis van Godzilla vs. Kong ons?

Via de boekversie van de film waarin het verhaal gewoon nog een keer wordt naverteld, wordt duidelijk wat het plot is: "De mensheid vecht voor haar toekomst als Godzilla en Kong een pad van vernietiging achterlaten terwijl de twee bruutste natuurkrachten op de planeet met elkaar botsen in een totale oorlog!"


Godzilla vs. Kong: Totale oorlog!
En dat klinkt voldoende voor een avondje heerlijk genieten in de bioscoop of thuis voor de buis, uiteraard bij voorkeur het eerste bij dit soort popcornknallers. Overigens kunnen we in de film gewoon weer een twist verwachten en die ligt voor het grijpen.

De film van Adam Wingard (The Guest, You're Next) heet dan wel Godzilla vs. Kong, maar ze zullen ongetwijfeld vriendjes moeten worden om af te rekenen met een andere bedreiging die zich ergens al duizenden jaren verscholen houdt.

Hoe het ook gaat; als alles meezit dan verschijnt de vierde film in het MonsterVerse op 20 mei in de Nederlandse bioscoopzalen.

NieuwsFilm

meest populair