Peter Jackson onthult gave beelden uit 'The Beatles: Get Back'

Peter Jackson onthult gave beelden uit 'The Beatles: Get Back'

The Beatles krijgen een fraaie docu van Peter Jackson, die recent nog de WOI-docu They Shall Not Grow Old maakte.

Regisseur Peter Jackson (They Shall Not Grow Old, The Lord of the Rings) werkt op dit moment aan een nieuwe documentaire, namelijk The Beatles: Get Back. Om te laten zien waar hij mee bezig is, heeft hij nu een mooi eerste blik prijs gegeven. En dat is zeker leuk voor de liefhebbers van de band.

De docu wordt omschreven als "een unieke filmische ervaring die het publiek terug in de tijd meeneemt naar de intieme opnamesessies van The Beatles tijdens een cruciaal moment in de muziekgeschiedenis."

Sneak Peek van The Beatles: Get Back
Jackson vertelt in de sneak peek dat hij over bijna zestig uur aan nooit eerder vertoonde beelden en 150 uur aan audio-opnames beschikt, opgenomen in januari 1969. Jackson en zijn team zijn de beelden nu aan het opknappen voor de documentaire die in 2021 in zijn geheel in de bioscoop te zien zal zijn.


The Beatles: Get Back laat het verhaal zien achter het eerste live optreden in twee jaar tijd zien, van John Lennon, Paul McCartney, George Harrison en Ringo Starr. Zij vormden in die periode één van de grootste bands die de aarde ooit gekend heeft.

De film laat voor de eerste keer in zijn geheel het laatste live-optreden van The Beatles als groep zien. Dit was het concert op het dak op Savile Row in Londen. Ook zie je andere nummers en klassieke composities die op de laatste twee albums "Abbey Road" en "Let It Be" van de band te horen zijn.

NieuwsFilm

meest populair