Man van Scarlett Johansson maakt zijn vrouw flink belachelijk op TV

Komiek Colin Jost neemt zijn vrouw flink op de hak.

Komiek Colin Jost heeft zijn vrouw Scarlett Johansson flink op de hak genomen in de populaire Amerikaanse televisieshow Saturday Night Live. Dat deed hij door grappen te maken over de eerdere controverse rondom Johanssons castings in bepaalde projecten.

Black Widow-vertolkster Scarlett Johanson lag de afgelopen jaren meermaals onder vuur vanwege haar casting in diverse projecten waarin ze rollen speelde of zou spelen van minderheden. Zo kreeg ze onder meer kritiek op haar rol in Ghost in the Shell en trok ze zich na de nodige ophef terug uit Rub & Tug, waarin ze een transman zou spelen.

In de meest recente uitzending van Saturday Night Live liep grappenmaker Colin Jost, met wie de actrice sinds oktober dit jaar getrouwd is, daar flink mee te dollen.

"Er is aangekondigd dat Creed-zanger Scott Stapp Frank Sinatra zal spelen in een aankomende film, maar het goede nieuws is dat de rol van Sammy Davis Jr. [een zwarte zanger, red.] vertolkt zal worden door Scarlett Johansson", grapte hij namelijk, knipogend naar de eerdere ophef.

Tegendraads
Johansson ageerde de afgelopen jaren stevig tegen de in haar ogen doorgeslagen politieke correctheid in Hollywood. De actrice hekelt het vooral dat twitterdeugers het haar haast onmogelijk maken om rollen te spelen die verder van haar vandaan liggen. "Als actrice zou ik elk persoon, elke boom en elk dier moeten kunnen spelen. Dat is namelijk mijn werk, het hoort er gewoon bij", uitte ze haar ongenoegen in een eerder interview.

Of Jost thuis is aangesproken op deze grap, is niet bekend.

NieuwsFilm

meest populair