Derde 'Wonder Woman'-film moet een andere setting krijgen van Gal Gadot

Derde 'Wonder Woman'-film moet een andere setting krijgen van Gal Gadot

Niet het verleden, maar ze wil nu eens naar het heden kijken met Diana Prince.

Actrice Gal Gadot weet wat ze wil van een eventuele derde Wonder Woman-film. Waar de eerste twee solofilms voor haar actieheldin zich in het verleden afspelen, wil ze een derde film in het heden zien.

Wonder Woman 1984 draait in sommige landen al in de bioscoop (hier moeten we wachten tot na de lockdown). We zien in de film hoe Wonder Woman het opneemt tegen Maxwell Lord en Cheetah. En er wordt al gedacht over een volgende actiespektakel voor de Amazone.

Derde Wonder Woman-film
In een recent interview met MTV News, ging Gadot in op het nieuws rond de derde Wonder Woman-film. TIjdens dat gesprek vertelde ze ook over de setting van de films, die tot nu toe telkens het verleden was.

"Ik denk dat we nu naar het heden moeten," begon Gadot. "Ik zou niet naar de jaren zestig of de jaren veertig willen met Wonder Woman. Voor mijn gevoel hebben we het verleden nu wel goed afgehandeld en is het tijd om verder te gaan."

Dat zou dus betekenen dat we dan in een toekomstige film gaan zien hoe Diana Prince zich in het heden geworteld heeft en omgaat met de uitdagingen van onze tijd.

NieuwsFilm

meest populair