Eerste trailer voor de thriller 'The Little Things' met Denzel Washington, Rami Malek en Jared Leto

Eerste trailer voor de thriller 'The Little Things' met Denzel Washington, Rami Malek en Jared Leto

Grote thriller die binnenkort in de bioscoop verschijnt.

Wanneer is nog niet bekend maar The Little Things zou snel op het witte doek moeten verschijnen. Duidelijk is wel dat er grote namen in de film zitten, met onder meer Denzel Washington, Rami Malek en Jared Leto.

Lange tijd stond The Little Things gepland om op 28 januari 2021 in première te gaan op het Nederlandse witte doek. De tijd zal uitwijzen of dit nog gaat gebeuren. De thriller verschijnt in de States vanaf 29 januari ook op HBO Max.


In de thriller van regisseur John Lee Hancock, bekend van films als Highwaymen en The Founder, wordt Joe "Deke" Deacon (Washington), de hulpsheriff van Kern County, naar Los Angeles gestuurd om bewijs te verzamelen. Het had een routineklus moeten zijn, maar hij raakt betrokken bij de zoektocht naar een seriemoordenaar die de stad onveilig maakt.

Het onderzoek wordt geleid door brigadier Jim Baxter (Malek) van de L.A. Sheriff's Department. Hij is onder de indruk van Deke's kwaliteiten en schakelt onofficieel zijn hulp in. Maar wat Baxter niet beseft, is dat het onderzoek naar de moordenaar bepaalde dingen uit Deke's verleden oprakelt. Er komen verontrustende geheimen aan het licht die niet alleen de zaak in gevaar brengen.

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair