The Little Things (2021)

Some things never let us go.

Politiethriller van John Lee Hancock moet het vooral hebben van de grote namen.
play

5,8 details

  • 128 Min
  • Thriller
  • Misdaad
  • Drama
  • Verenigde Staten
128 Min Verenigde Staten

In de thriller 'The Little Things' van regisseur John Lee Hancock, bekend van films als Highwaymen en The Founder, wordt Joe "Deke" Deacon (Washington), de hulpsheriff van Kern County, naar Los Angeles gestuurd om bewijs te verzamelen. Het had een routineklus moeten zijn, maar hij raakt betrokken bij de zoektocht naar een seriemoordenaar die de stad onveilig maakt. Het onderzoek wordt geleid door brigadier Jim Baxter (Malek) van de L.A. Sheriff's Department. Hij is onder de indruk van Deke's kwaliteiten en schakelt onofficieel zijn hulp in. Maar wat Baxter niet beseft, is dat het onderzoek naar de moordenaar bepaalde dingen uit Deke's verleden oprakelt. Er komen verontrustende geheimen aan het licht die niet alleen de zaak in gevaar brengen.

Regie
John Lee Hancock
Cast
Denzel Washington, Jared Leto, Rami Malek, Glenn Morshower, Natalie Morales, Terry Kinney, Sofia Vassilieva, Tom Hughes, Chris Bauer, Jason James Richter, Frederick Koehler, Joris Jarsky, Kerry O'Malley, Judith Scott, Adam Harrington, Stephanie Erb, Michael Hyatt, Isabel Arraiza, John Harlan Kim.
Release
12.05.2021
Release NL
28.01.2021

Filmtotaal Recensie

Regie: John Lee Hancock | Scenario: John Lee Hancock | Cast: Denzel Washington (Joe 'Deke' Deacon), Rami Malek (Jim Baxter), Jared Leto (Albert Sparma), Chris Bauer (Sal Rizoli), e.a. | Speelduur: 128 minuten | Jaar: 2021

De Amerikaanse filmmaker John Lee Hancock schreef het scenario voor The Little Things al in de jaren negentig, als antwoord op de - in zijn ogen - voorspelbare en conventionele politiethrillers uit die tijd. Waarom heeft hij zo lang gewacht om het script te verfilmen? Nu komt zijn thriller vooral als mosterd na de maaltijd.

Het is 1990. Joe Deacon - bijgenaamd 'Deke' - is een hulpsheriff uit Kern County die voor een simpel bewijslastverzamelklusje naar Los Angeles wordt gestuurd, waar hij in contact komt met de jongere rechercheur Jim Baxter. Baxter houdt zich bezig met een paar verschillende moordzaken, maar het wil hem maar niet lukken om alle punten succesvol met elkaar te verbinden. Wat blijkt nu: er is een seriemoordenaar actief, die het gemunt heeft op hoeren, tippelaars en andere jonge vrouwen uit de buurt.

videotrailers & clips

alle artikelen (2)

The Little Things Nieuwsberichten

Laatste reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven voor deze film.

Schrijf de eerste review!

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij deze film.

Plaats de eerste reactie!

The Little Things

acties