Met komst 'Deadpool 3' blijft er hoop op de terugkeer van X-23 uit 'Logan'

Met komst 'Deadpool 3' blijft er hoop op de terugkeer van X-23 uit 'Logan'

Dafne Keen speelde X-23 in de Wolverine-film uit 2017.

In 2017 verscheen met Logan een van de beste X-Men films tot op heden. De afscheidsfilm van Hugh Jackman als Wolverine was R-rated, werd sterk ontvangen en is financieel een van de succesvolste films in de reeks. En we zagen X-23.

X-23 is een kloon van Wolverine en werd geïntroduceerd als een potentiële opvolger van de Wolverine van Jackman. Actrice Dafne Keen hoopt de rol nog een keer te mogen spelen en heeft er meer vertrouwen in nadat Deadpool 3 werd aangekondigd. Dit zei ze tegen ComicBook.com:


"Ik probeer niet al te hoge verwachtingen te hebben voor het geval het niet gebeurt, maar ik hoop echt dat het zo is, want ik speelde graag Laura. Ze heeft een heel speciaal plekje in mijn hart en ze is een ongelooflijk personage.

En om eerlijk te zijn, de hele situatie rond Deadpool 3 heeft me echt heel blij gemaakt, want toen Disney Fox kocht, vermoedde ik dat ze er niets mee zouden doen. Maar het groene licht voor Deadpool is een goed teken voor andere films met een R-rating."

Hint naar meer mutanten in Logan
In Logan werd er gehint naar meer nieuwe mutanten. Naast X-23 werden er meer jonge mutanten geïntroduceerd. De tijd zal uitwijzen of deze personages op een of andere manier terugkeren.



NieuwsFilm

meest populair