De 3 topfilms die Netflix deze week heeft toegevoegd

De 3 topfilms die Netflix deze week heeft toegevoegd

Heel veel nieuws!

Netflix heeft honderden films in zijn catalogus staan en daar worden iedere week weer nieuwe titels aan toegevoegd. Ook deze week zijn er weer een aantal leuke en interessante films op de streamingdienst verschenen, die we graag even uitlichten in dit artikel.

The Midnight Sky (2020)
Bekijk de afbeeldingRegie: George Clooney | Cast: George Clooney, Felicity Jones, Kyle Chandler, e.a.
Wetenschapper Augustine, die op de Noordpool verblijft, verliest n a een mysterieuze wereldramp alle contact met de buitenwereld. Hij denkt dat hij de enige overlevende is, totdat hij het achtjarige meisje Iris tegenkomt. Augustine probeert wanhopig contact te leggen met het NASA-ruimteschip Aether. Hij zet alles op alles om ervoor te zorgen dat de astronauten niet terugkeren naar de aarde en op zoek gaan naar een andere leefbare planeet.

De Piraten van Hiernaast (2020)
Bekijk de afbeeldingRegie: Pim van Hoeve | Cast: Matti Stooker, Samuel Beau Reurekas, Tygo Gernandt, e.a.
Het saaie kustplaatsje Zandwijk aan Zee wordt op stelten gezet door de komst van de zwaardvechtende en rumdrinkende piratenfamilie Donderbus. Terwijl de suffe buurtbewoners de waakhaai en huisoctopus maar niets vinden, sluit de elfjarige Michiel, ondanks hun verschillen, vriendschap met de stoere piratenjongen Billy. Maar hij dreigt zijn nieuwe vriend te verliezen wanneer aartsvijand Knokige Krelis plots opduikt.

Innocent Moves (1993)
Bekijk de afbeeldingRegie: Steven Zaillian | Cast: Max Pomeranc, Ben Kingsley, Laurence Fishburne, e.a.
Josh is een zevenjarig jongetje dat volgens zijn schaakcoach Bruce de legendarische grootmeester Bobby Fischer voorbij zou kunnen streven. Vader Fred begint echter te twijfelen over de richting van het leven van zijn zoontje: moet hij proberen om zijn jongen het uiterste uit zijn gave te laten halen, of moet hij hem laten opgroeien als normaal kind.


En verder onder meer...

Drama
Your Name Engraved Herein (2020)

Muziekdocu
ariana grande: excuse me, i love you (2020)

NieuwsFilm

meest populair