Release 'Wonder Woman 1984' op HBO Max is een megasucces

Release 'Wonder Woman 1984' op HBO Max is een megasucces

Bijna de helft van alle abonnees heeft 'm al gezien.

Niet iedereen was even blij met de release van Wonder Woman 1984 op HBO Max, gelijktijdig met de bioscooprelease. Maar het blijkt wel een goede keuze te zijn geweest voor Warner Media.

Op de dag van de release heeft bijna de helft van de abonnees op HBO Max de film namelijk gestreamd. Ook zag men het aantal uren dat abonnees op de streamingdienst doorbrachten verdrievoudigen.

Records en verwachtingen
"Wonder Woman 1984 heeft records verbroken en onze verwachtingen op alle vlakken overtroffen," aldus Andy Forssell van WarnerMedia's Direct-to-Consumer afdeling. "De interesse en het momentum dat we zien zal nog lang aanhouden."

"Het was mooi om families in deze moeilijke tijden een kans te geven deze opbeurende film vanuit huis te zien, waar een bioscoopbezoek voor sommigen geen mogelijkheid was."

De release was zo'n succes dat Warner Bros. een derde deel besteld heeft. Het verhaal daarvan ligt al klaar, dus de productie zou relatief snel moeten kunnen beginnen. Tegelijk heeft regisseur Patty Jenkins nu ook een Star Wars-film om te maken en gaat het dus mogelijk nog even duren.

NieuwsFilm

meest populair