'The Walking Dead'-held Rick Grimes al in 2021 in de bioscoop?

'The Walking Dead'-held Rick Grimes al in 2021 in de bioscoop?

Goed, we moesten er even op wachten, maar het lijkt zomaar te komen.

Mocht je heel erg uitkijken naar de filmtrilogie die gepland staat rond Walking Dead-personage Rick Grimes, dan wordt 2021 een topjaar voor je.

Op Twitter vroeg de serie The Walking Dead aan fans waar ze het meeste naar uitkijken in 2021. Daar liet regisseur Rosemary Rodriguez het volgende op weten: "Rick Grimes op het grote scherm zien!" Waarmee ze natuurlijk naar de bioscoop verwees.

Eindelijk te zien?
Daarmee lijkt het erop dat de eerste film dan eindelijk in 2021 te zien zal zijn. Deze werd in november 2018 aangekondigd door de franchisebaas Scott Gimple, maar de productiestart in 2019 werd niet gehaald. 2020 bracht vervolgens de coronacrisis, waardoor de films er maar niet kwamen.



Waar 2021 mogelijk het begin vormt van een nieuw tijdperk in de The Walking Dead-franchise, is het ook een tijd van eindes. De serie waar het allemaal mee begon gaat dan namelijk richting het einde.

In 2021 zijn er nog eens zes afleveringen van het tiende seizoen te zien. Daarna begint, in oktober, het laatste en elfde seizoen met uitzenden. Dat krijgt wel 24 afleveringen, die verspreid over een aantal periodes te zien zijn, waardoor de serie pas in 2022 eindigt.

NieuwsFilm

meest populair