3 dikke aanraders op Amazon Prime Video die je nu kunt kijken

3 dikke aanraders op Amazon Prime Video die je nu kunt kijken

Ontdek ook het topaanbod van deze streamingdienst!

Amazon Prime Video heeft heel wat topfilms in zijn catalogus staan. FilmTotaal heeft het aanbod van de streamingdienst vandaag weer eens doorgenomen en drie absolute filmaanraders voor je uitgezocht.

Alita: Battle Angel (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: Robert Rodriguez | Cast: Rosa Salazar, Christoph Waltz, Jennifer Connelly, e.a.
Alita, een vrouwelijke cyborg met geheugenverlies, wordt door een robotbouwer gevonden op een schroothoop. Hij besluit haar mee te nemen en op te knappen. Alita blijkt bijzonder goed te kunnen vechten en begint daarom een nieuw bestaan als premiejager, waarvoor ze zich stort op het inrekenen van de gevaarlijkste criminelen. Ondertussen krijgt ze steeds meer vragen over haar verleden.


Meer aanraders voor Amazon Prime Video:


Mama (2013)
Bekijk de afbeeldingRegie: Andy Muschietti | Cast: Jessica Chastain, Nikolaj Coster-Waldau, Javier Botet, e.a.
De twee zusjes Victoria en Lilly verdwijnen spoorloos op de dag dat hun moeder bruut wordt vermoord door hun vader. Vijf jaar later worden de meisjes gevonden in een verlaten hut in het bos. Ze beginnen een nieuw leven bij hun oom Lucas en zijn vriendin Annabel, maar al snel blijkt er iets goed mis te zijn. Een dodelijke demon blijkt namelijk over de kinderen te waken.

Chemical Hearts (2020)
Bekijk de afbeeldingRegie: Richard Tanne | Cast: Lili Reinhart, Austin Abrams, Sarah Jones, e.a.
De zeventienjarige Henry is nog nooit verliefd geweest, maar voelt kriebels wanneer hij Grace ontmoet. Direct valt hij als een blok voor dit meisje met een mysterieuze persoonlijkheid, die bovendien mank loopt en flodderige kledij draagt. Grace sleept dan ook een groot geheim met zich mee.



Nóg meer kijktips nodig?


Over Amazon Prime
Amazon biedt nieuwe klanten een gratis proefperiode van 30 dagen aan. Gebruikers kunnen op elk moment opzeggen. Een abonnement kost 2,99 euro per maand. Abonnees krijgen toegang tot een uitgebreide collectie films en series, inclusief eigen producties van Amazon.

NieuwsFilm

meest populair