'James Bond'-zangeres Billie Eilish vele Insta-volgers kwijt door posten borsten?

'James Bond'-zangeres Billie Eilish vele Insta-volgers kwijt door posten borsten?

Het tieneridool reageert op een analyse van een fan.

Tieneridool Billie Eilish, die zangeres van de James Bond-song voor No Time To Die, zag deze week ruim honderdduizend volgers verdampen op Instagram. Heeft hun plotselinge vertrek te maken met een bepaalde tekening die ze eerder had gepost?

Haar fans denken van wel. Billie Eilish (19) deed eerder deze week mee aan de post a picture of-trend, waarbij Instagrammers bepaalde foto's op verzoek van hun volgers delen. Een van de verzoeken die Eilish, die zo'n 73 miljoen volgers heeft op het social media-netwerk, binnenkreeg was of ze een foto wilde delen van een tekening waar ze erg trots op is.

En dat deed ze. Maar die tekening viel blijkbaar niet bij iedereen even goed in de smaak. Eilish deelde namelijk een getekend vrouwenlichaam, inclusief uitvergrote borsten. Eerlijk; het is een mooie tekening.

Desondanks kon niet iedereen de tekening mentaal handelen. Op Twitter wees een fan Eilish erop dat ze waarschijnlijk door het delen van deze tekening zo'n 100.000 volgers is verloren (een screenshot van haar Instagram-pagina toonde inderdaad dat ze van 73 miljoen naar 72,9 miljoen volgers was gegaan).

Reden genoeg voor Eilish om zelf ook even te reageren. "Wat een baby's", schreef ze namelijk.

Gelukkig voor de zangeres, bekend van onder meer de hits Bad Guy en When the Party's Over, is haar volgeraantal inmiddels weer hersteld.

NieuwsFilm

meest populair