'Toy Story'-plotgat na bijna dertig jaar eindelijk opgelost

'Toy Story'-plotgat na bijna dertig jaar eindelijk opgelost

Pete Docter laat weten wat er aan de hand was met Buzz Lightyear.

Fans van Toy Story hebben al een kleine dertig jaar dezelfde vraag. Als Buzz Lightyear in eerste instantie niet gelooft dat hij slechts een stukje speelgoed is, waarom stopt hij dan met bewegen als Andy of iemand anders de kamer binnenloopt?

Nu Pixar een nieuwe film online heeft gezet op Disney+, spreekt een van de regisseurs van heel wat Pixar-films, Pete Docter, over de film en het plotgat war veel fans dus nog mee worstelen.

Niet onbedoeld
Docter legde uit dat dit iets is waar het Pixar-team zich zeker van bewust was. Het was iets waar het team veel over gesproken had, maar uiteindelijk besloot men om het maar te negeren.

"Er is echt veel over gesproken in het team. We vroegen ons af: 'Als Buzz niet weet dat hij speelgoed is, waarom stopt hij dan met bewegen als een kind de kamer inloopt?' We hadden er heel wat verklaringen voor bedacht, maar uiteindelijk maakte het voor niemand echt iets uit."

"Ik denk dat je min of meer moet zoeken wat het publiek waarschijnlijk van groot belang gaat vinden, en daar moet je op letten," aldus Docter.

NieuwsFilm

meest populair