'The Walking Dead'-films worden enorm bloederig en grof?

'The Walking Dead'-films worden enorm bloederig en grof?

Het gerucht gaat dat het echt knalharde films worden.

Volgend jaar wordt mogelijk dan eindelijk begonnen met de opnames van de eerste van drie geplande Walking Dead-films. Sterker nog, de film zou in 2021 al opgenomen worden. Verder horen we nu dat de films ontzettend bloederig worden.

Dat stelt althans lekker Daniel Richtman op zijn Patreon-account. Hij zegt dat de filmtrilogie een "harde R-Rating" krijgt en dat we dus vermoedelijk heel wat geweld en bloed te zien zullen krijgen. Dat belooft wat!

Rick Grimes en de CRM
De films duiken in het verhaal van Rick Grimes, die we in het negende seizoen van The Walking Dead voor het laatst zagen. De held werd toen met een helikopter weggehaald en verdween uit de televisieserie van AMC.

Maar hij werd opgehaald door de organisatie die we door serie The World Beyond kennen als de Civic Republic Military. Die bleek behoorlijk schimmig te zijn. In de serie leren we dat de CRM zoekt naar een geneesmiddel, maar bereid is om dat ten koste van alles te doen.

De eerste film zou volgend jaar al in de bioscoop draaien. Wanneer precies is niet duidelijk, maar als de opnames begin volgend jaar starten, zal het op zijn vroegst eind 2021 het geval zijn.

NieuwsFilm

meest populair