Daisy Ridley (Star Wars) is soms 'agressief en intimiderend' volgens collega's

Daisy Ridley (Star Wars) is soms 'agressief en intimiderend' volgens collega's

De actrice heeft echter geen enkel idee waarom.

Daisy Ridley, voornamelijk bekend als Rey in de laatste Star Wars-trilogie, zal binnenkort te zien zijn in de film Chaos Walking naast Tom Holland. Ze is nu dan ook volop de film aan het promoten. Tijdens een recent interview liet ze weten dat sommige crewleden bang van haar waren.

Zo zegt Ridley: ''Op een dag stapte een crewlid op me af, die me intimiderend noemde. Ik had het niet door maar vroeg me hierdoor wel af of ik me misschien was bescheidener op moest stellen''.

Regisseur
Ook de regisseur van de film, Doug Liman, noemde de actrice 'vrij agressief' in een meeting. Zo gaat Ridley verder: ''Ik weet niet goed waarom. Was het omdat ik oogcontact hield of gepassioneerd was over ons gespreksonderwerp? Ik weet het niet, maar ik had het vreselijke gevoel dat ik niet overkwam zoals ik denk''.

Belangstelling
Tijdens hetzelfde interview blikt Ridley terug op de belangstelling die ze kreeg voor haar rol in Star Wars. ''Dat stond niet in mijn contract. Op een bepaald moment besefte ik dat de mensen wisten hoe mijn moeder en vader heten en wat mijn zussen doen voor de kost''.

Sindsdien probeert Ridley haar werk- en privéleven zoveel mogelijk gescheiden te houden: ''Ik dacht dat het leuk zou zijn om iets voor mezelf te bewaren, waar niemand mee te maken heeft!''

NieuwsFilm

meest populair