Netflix scoort megahit met veel bekeken 'The Midnight Sky'

Netflix scoort megahit met veel bekeken 'The Midnight Sky'

Ondanks het wat mindere ontvangst toch veel bekijks.

Waar Disney+ met de animatiefilm Soul kwam en Warner Bros. de superheldenfilm Wonder Woman 1984 online zette op HBO Max, verscheen op Netflix onder meer de nieuwe nieuwe Netflix-film The Midnight Sky. En deze blijkt een enorm succes voor de streamingdienst.

Via Deadline wordt duidelijk dat de scifi-rampendramafilm van en met George Clooney enorm goed wordt bekeken op Netflix. De film zou namelijk in de eerste vier weken gekeken kunnen worden door maar liefst 72 miljoen huishoudens.

Scoort sterk in vele landen
In maar liefst 72 landen stond The Midnight Sky al op de eerste plaats van meest bekeken content op Netflix. En de film staat in de top tien in 93 landen. Overigens was de film ook de belangrijkste bioscooprelease van Netflix in 2020, met vertoningen in meer dan 800 bioscopen in zestien landen.

De ontvangst van de film waarin ook rollen zijn weggelegd voor Felicity Jones, David Oyelowo, Tiffany Boone, Kyle Chandler en Demián Bichir bleek overigens erg wisselend, met op Rotten Tomatoes 52% op de Tomatometer en slechts 26% als Audience Score. Heb jij The Midnight Sky al gezien?



NieuwsFilm

meest populair