Disney+ komt op 23 februari met Star: Dit kan je aan nieuwe content en prijsverhoging verwachten

Disney maakt zijn streamingdienst uitgebreider, maar ook duurder.

Op 23 februari krijg je een extra knopje op Disney+. Het gaat om Star, de toevoeging waar eerder al van bekend werd dat deze er zou komen. Hier vind je de films en series die meer bedoeld zijn voor volwassenen.

Disney heeft niet alleen onthuld dat Star vanaf 23 februari beschikbaar is, ook zijn twee van de nieuwe titels waar je je op kan verheugen binnen de toevoeging, bekend gemaakt. We zetten ze op een rij voor je.

Nieuwe titels
Star zal in elk geval films en series bevatten van 20th Century Studios, Freeform, FX, ABC, 20th Television, Disney Television Studios en Searchlight. Ook komen er Hulu Originals op te staan.

Indien je dat wil kan je de uitbreiding beveiligen met een wachtwoord, zodat (als je ze hebt) je kinderen er niet zomaar nieuwe films en series op kunnen kijken. Door de toevoeging van Star wordt je abonnement verder duurder.

Vanaf 23 februari ga je namelijk 8,99 euro per maand betalen voor Disney+, waar dat nu 6,99 euro per maand is. Het jaarabonnement gaat van 69,99 euro per jaar naar 89,99 euro. Voor bestaande abonnees geldt trouwens dat de abonnementen per 23 augustus 2021 duurder worden. Mocht je dus wat geld willen besparen, moet je voor 23 februari je abonnement wijzigen.

Nieuwe titels
Dan de titels die alvast aangekondigd zijn:

Die Hard (1988)
Bekijk de afbeeldingRegie: John McTiernan | Cast: Bruce Willis, Bonnie Bedelia, Reginald VelJohnson, Paul Gleason
Politieagent John McClane vliegt op kerstavond naar Los Angeles om zijn vrouw, van wie hij langzamerhand vervreemd is geraakt, te vergezellen tijdens een kerstborrel op haar werk. De Kerstsfeer wordt bruut verstoord als een internationale bende terroristen het bedrijf overvalt en de aanwezigen gijzelt. Aan de eenzame McClane de taak zijn vrouw en haar collega's te redden van een wisse dood.

Live Free or Die Hard (2007)
Bekijk de afbeeldingRegie: Len Wiseman | Cast: Bruce Willis, Timothy Olyphant, Justin Long, Maggie Q
John McClane (Bruce Willis) komt opnieuw in actie wanneer een groep internet-terroristen van plan is om alle computers in Amerika plat te leggen op onafhankelijkheidsdag. Het boosaardige drie-stappen plan is om eerst de systemen van de verkeerscontrole onklaar te maken, om via het economische centrum tot slot water en elektriciteit af te sluiten. Geholpen door de jonge hacker Matt Foster (Justin Long) is alle hoop in Washington eens te meer gevestigd op de onvermoeibare McClane.

Een trailer
Tot slot hebben we nog een trailer voor je die Disney alvast plaatste:



NieuwsFilm

meest populair