Dochter Milla Jovovich als de jonge Natasha Romanoff in 'Black Widow'

En het zou bijzonder emotioneel worden.

Actrice Milla Jovovich schopte het (tot op heden) niet tot een rol in film gebaseerd op de comics van Marvel. Haar dochter Ever Anderson heeft dat wel gered, aangezien we haar te zien krijgen in Black Widow, hopelijk begin mei op het witte doek.

In de Marvel-film Black Widow van regisseur Cate Shortland, bekend van de films Berlin Syndrome en Lore, speelt de dertien jarige Anderson de rol van een jonge Natasha Romanoff (Scarlett Johansson). De scène zou de nodige emoties oproepen.

Jonge Natasha Romanoff
In gesprek met Entertainment Tonight zei haar moeder dat ze erg uitkijkt naar het resultaat met "Baby Widow". "Ze is zo'n fan van de Marvel-films en weet je, Ever is gewoon zo'n ongelooflijk talent," vertelde de Monster Hunter-actrice.

"Ze is heel naturel en het was zo geweldig om haar op de set te zien. Ze liet iedereen huilen tijdens een van haar scènes! Ze is geweldig... Ik denk dat mensen echt onder de indruk zullen zijn als ze de film volgend jaar zien," aldus Jovovich eind verleden jaar tegenover ET.

Waarschijnlijk laten de scènes met de jonge Natasha Romanoff zien hoe ze werd aangetrokken om deel te nemen aan de Red Room. Black Widow staat gepland voor 5 mei en Anderson zien we binnenkort ook als Wendy in Peter Pan & Wendy van Walt Disney.



NieuwsFilm

meest populair