Tweede trailer van veelbelovende 'One Night in Miami'

Tweede trailer van veelbelovende 'One Night in Miami'

Een bijzondere avond tussen iconen Muhammad Ali, Malcolm X, Sam Cooke en Jim Brown!

In november verscheen de eerste trailer van Regina King's regiedebuut, One Night in Miami. De actrice, die doorbrak met Jerry Maguire en ook weer hoge ogen wist te gooien met de recente If Beale Street Could Talk, deelt nu een tweede trailer van haar eigen film.


Wat zou er gebeuren als Muhammad Ali (Eli Goree), Malcolm X (Kingsley Ben-Adir), Jim Brown (Aldis Hodge) en Sam Cooke (Leslie Odom Jr.) allemaal in dezelfde kamer zouden zijn?

One Night in Miami is een fictieve vertelling van een avond in Miami, waarbij deze iconen het gesprek met elkaar aangaan over hun rol in de Afro-Amerikaanse burgerrechtenbeweging en de culturele onrust van de jaren zestig. Ook gaat de film in op de levens en prestaties van de vier mannen.

Bekijk de tweede trailer hieronder.



Cast
De rest van de cast bestaat uit Lance Reddick, Christian Magby, Joaquina Kalukango en Nicolette Robinson. Het scenario van de film is afkomstig van Kemp Powers, gebaseerd op diens eigen gelijknamige toneelstuk. One Night in Miami is vanaf 15 januari te zien op Amazon Prime.

NieuwsFilm

meest populair