'Tenet'-regisseur Christopher Nolan is een megafan van deze film met Will Ferrell

Ook serieuze regisseurs als Christopher Nolan hebben hun 'guilty pleasures'

Zilko Tarici 6 januari 2021 09:58 in Algemeen
Christopher Nolan staat bekend om de serieuzere toon van zijn films, maar dat wil niet zeggen dat hij niet kan genieten van een komische film op zijn tijd. Tijdens de talkshow van Rich Eisen liet hij bijvoorbeeld weten een enorme fan te zijn van Talladega Nights: The Ballad of Ricky Bobby met Will Ferrell.

Eisen vroeg Nolan naar zijn favoriete films, waarop Nolan het eerst had over de films van Stanley Kubrick, maar plots oversprong naar Talladega Nights, de komische film van Adam McKay uit 2006 over NASCAR-racing.

Nolan liet weten dat Will Ferrell dit nog niet wist, maar grapte dat hij dat nu wel zal weten. Eisen ging niet echt verder in op Nolans liefde voor Talladega Nights, maar het is zeker niet een film waarvan je verwacht dat Nolan een fan van is.

De favoriete Kubrick van Nolan
Nadien werd Nolan gevraagd wat zijn favoriete film van Stanley Kubrick is. Fans van de regisseur zullen het al weten, maar Nolan betuigde opnieuw zijn liefde voor 2001 A Space Odyssey, een film die hij enkele jaren 'restaureerde' naar de versie die Kubrick indertijd voor ogen had.

Bekijk het volledige commentaar van Nolan op Talladega Nights en Kubrick hieronder:NieuwsFilm