Naomi Watts (King Kong) worstelt nog steeds met de fatale overdosis heroïne van haar vader

De 'roadmanager' van Pink Floyd stierf aan een overdosis.

Naomi Watts, o.a. bekend van King Kong en The Impossible, is al jarenlang een bekend gezicht in Hollywood. Toch heeft ze een lastige jeugd gehad, iets wat voornamelijk kwam door de dood van haar vader. In een recent interview laat zij zich hier over uit.

De geliefde actrice heeft zich in het verleden al eerder uitgelaten over de dood van haar vader Peter Watts, de geluidsman van Pink Floyd. Hij stierf namelijk aan een fatale overdosis heroïne. Watts was destijds pas 7. Ondanks het feit dat het decennia lang geleden is gebeurd, heeft de actrice er nog steeds moeite mee.

Aandenken
Haar ouders waren al gescheiden toen haar vader stierf, dus veel heeft Watts niet van hem: ''Ik heb misschien maar drie foto's van mijn vader en maar twee herinneringen. En alle foto's met hem zijn van slechte kwaliteit of hij staat ver op de achtergrond. Dat vind ik echt jammer''.

Lastig
Zo zegt de actrice: ''Het is lastig om op zo'n jonge leeftijd op te groeien zonder vader. Ook al ben ik nu 52, ik ben er nog steeds niet volledig overheen. Het is een trauma waar ik nooit van af heb kunnen komen. Je verliest een deel van jezelf en je hebt het gevoel dat je nooit meer een geheel kunt zijn''.

''Na de dood van mijn vader volgde een periode waarin mijn moeder en ik vaak verhuisden. In moeilijke tijden heb ook ik heel wat uurtjes op de bank bij de psycholoog doorgebracht. Dat heeft me wel echt geholpen''.

NieuwsFilm

meest populair