Tegenslag voor Marvel-film 'Doctor Strange in the Multiverse of Madness'

Tegenslag voor Marvel-film 'Doctor Strange in the Multiverse of Madness'

De opnames van Doctor Strange in the Multiverse of Madness zijn stil komen te liggen.

Engeland is een nieuwe nationale lockdown ingegaan en blijft waarschijnlijk tot halverwege februari in die staat. Dat heeft ook geleid tot een opnamestop voor Doctor Strange in the Multiverse of Madness.

Dat vertelt actrice Elizabeth Olsen tijdens de Jimmy Kimmel-show. Zij bevindt zich nu in het Verenigd Koninkrijk om samen met Benedict Cumberbatch de hoofdrol te spelen in de MCU-film. Maar de camera's draaien voorlopig niet.

Niet terug aan het werk
"Aangezien de ziekenhuizen hier volledig overweldigd zijn, kunnen we niet terug aan het werk tot dat wat minder is," aldus Olsen.

"Op dit moment blijf ik hier veilig, en ben ik vooral erg dankbaar dat ik mag werken. Disney zorgt er in elk geval voor dat ik mij tijdens de quarantaine niet hoef te vervelen!"

De tweede Doctor Strange-film wordt geregisseerd door Sam Raimi. De film zou in maart 2022 in de bioscoop moeten draaien. Het is niet duidelijk of die datum in gevaar komt door de tijdelijke opnamestop. Anderhalve maand geen opnames is in elk geval een bijzonder lange tijd voor een Hollywood-film.

NieuwsFilm

meest populair