3 dikke aanraders die nu gewoon op Netflix staan

3 dikke aanraders die nu gewoon op Netflix staan

Veel goede films op Netflix rond krachtige personages. We hebben weer drie tips!

Op Netflix staan films die je gewoon lekker wegkijkt en films die (ver) boven het gemiddelde uitsteken. Hieronder drie dikke aanraders die zeker de moeite zijn. Of denk jij daar anders over?

I, Tonya

Regie: Craig Gillespie | Hoofdrollen: Margot Robbie, Sebastian Stan, Bobby Cannavale, Allison Janney, Julianne Nicholson | Bekijk hier!

Met Margot Robbie en ook zeker Allison Janney in toprollen zie je in de dramedy I, Tonya het ontstaan van de turbulente carrière van kunstschaatster Tonya Harding. Het is een ironische blik op haar leven, van haar onrustige thuissituatie tot het beruchte incident.



The Conjuring

Regie: James Wan | Hoofdrollen: Vera Farmiga, Patrick Wilson, Joey King, Sterling Jerins, Ron Livingston | Bekijk hier!

Voor deze horrorfilm lanceerde James Wan al de horrorreeksen Saw en Insidious. Via The Conjuring creëerde hij een nog steeds uitdijend Conjuring Universe. Het eerste deel is gebaseerd op ware gebeurtenissen en vertelt het verhaal van een familie in New England die op de boerderij op geesten stuit.



True Grit

Regie: Ethan Coen, Joel Coen | Hoofdrollen: Matt Damon, Josh Brolin, Jeff Bridges, Hailee Steinfeld, Domhnall Gleeson, Barry Pepper | Bekijk hier!

Deze western van de Coen kreeg 10 Oscarnominaties, maar won er geen. Toch is deze zeker de moeite waard. Als de zwerver Tom Chaney haar vader vermoordt, wil de 14-jarige Mattie Ross zich wreken met behulp van Marshal Reuben 'Rooster' Cogburn. Gewoon te zien op Netflix!



NieuwsFilm

meest populair