Heeft Disney goud in handen met 'Everybody's Talking About Jamie'?

Heeft Disney goud in handen met 'Everybody's Talking About Jamie'?

De musicalfilm over een 16 jarige drag gueen.

Musicalfilms verschijnen zeer regelmatig en ze lijken op dit moment extra hot in de filmwereld. Zo had Disney afgelopen jaar succes met de Disney+ release Hamilton en op Netflix verscheen afgelopen maand The Prom.

Een volgende grote musicalfilm van Disney is Everybody's Talking About Jamie waarin Max Harwood zijn debuut maakt. De film is een verfilming van de gelijknamige musical van het toneel. Deze is overigens weer gebaseerd op tv-docu Jamie: Drag Queen at 16 van Jenny Popplewell.

Eerste foto Everybody's Talking About Jamie
De film beleeft voorlopig een wat lastig productieproces door de coronacrisis. De verschijningsdatum werd al een paar keer opgeschoven en heeft er op dit moment zelfs geen. Hieronder via Entertainment Weekly een nieuwe blik op Everybody's Talking About Jamie van Jonathan Butterell.

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding
Everybody's Talking About Jamie
Jamie New is een 16-jarige jongen die zijn weg niet helemaal kan vinden. In plaats van een 'echte' carrière na te jagen, droomt hij ervan drag queen te worden. Onzeker over zijn toekomst, weet Jamie één ding zeker: hij zal een sensatie worden.

Gesteund door zijn liefhebbende moeder en zijn geweldige vrienden, overwint Jamie vooroordelen, verslaat de pestkoppen en stapt uit de duisternis de schijnwerpers in.

NieuwsFilm

meest populair