Eerste foto uit 'Samaritan' met Sylvester Stallone als een stokoude superheld

Eerste foto uit 'Samaritan' met Sylvester Stallone als een stokoude superheld

Sly met echte superkrachten.

Even geleden zagen we Sylvester Stallone al in de superheldenfilm Guardians of the Galaxy Vol. 2 en wie weet keert hij terug in het vervolg. Dit jaar speelt hij weer in een superheldenfilm, namelijk Samaritan.

En deze superheldenfilm is niet gebaseerd op bepaald bronmateriaal. Het verhaal is geschreven door Bragi F. Schut en het zou een duistere, nieuwe invulling moeten zijn van het superheldengenre.

Eerste officiële foto uit Samaritan
Hieronder zie je een eerste foto met de 74 jarige Stallone als het personage Stanley Kominski. Het beeld verscheen via Total Film. "We gaan Sly dingen zien doen die hij in lange tijd niet meer heeft gedaan," aldus regisseur Julius Avery, bekend van films als Son of a Gun uit 2014 en Overlord uit 2018.

Bekijk de afbeelding
Superheld Sylvester Stallone
In Samaritan ontdekt een jochie dat een superheld die twintig jaar geleden vermist werd, naast hem woont. De superheld zou zijn gesneuveld tijdens een episch gevecht.

Andere rollen zijn voor Javon "Wanna" Walton, Martin Starr, Moisés Arias, Dascha Polanco en Pilou Asbæk. Samaritan stond eigenlijk gepland voor afgelopen december, maar moet nu in juli dit jaar in de bioscopen gaan verschijnen.

NieuwsFilm

meest populair