Miley Cyrus over haar wildste verjaardag: "Heel de nacht kostend op wc"

De zangeres heeft een inspirerende verjaardagsboodschap voor haar zusje Noah.

Hiep, hiep, hoera! Noah, het zusje van Miley Cyrus, vierde vrijdag haar 21ste verjaardag. En Cyrus had natuurlijk een mooie verjaardagsboodschap voor haar, inclusief praktische tip om haar verjaardagsfeestje te overleven!

"Gefeliciteerd, levend icoon", schrijft Cyrus bij een tweetal kiekjes op Instagram. "Ik hou van je kleine zus die nu grote zus is geworden. Op de dag dat je geboren werd, had ik nooit kunnen denken dat de rollen op een dag omgedraaid zouden zijn en dat jij nu degene bent die zorg voor mij draagt".

Steun en toeverlaat
Cyrus moest eerder deze week haar hond Mary Jane laten in slapen. De pitbull-mix leed al een jaar aan kanker en was de laatste weken sterk verzwakt. Op Instagram vertelde de zangeres, die de trouwe viervoeter samen met haar ex Liam Hemsworth adopteerde, in diepe rouw te zijn. "Ik ben mijn beste vriendin verloren", deelde ze toen mede aan haar fans.


Nu blijkt dat Noah de afgelopen dagen een grote steun is geweest voor Cyrus. "Ik zou hier niet geweest zijn zonder jou. Je leidt me bij het maken van moeilijke, maar juiste beslissingen", zegt ze daarover. "Als jij ooit ook voor zo'n lastige keuze komt te staan, dan zal ik er ook voor jou zijn".

TIP: Hoe overleef ik mijn 21e verjaardag?
Wel heeft de Wrecking Ball-zangeres nog een praktische tip voor Noahs 21ste verjaardag. "Drink niet zoveel als ik deed toen ik mijn 21ste verjaardag vierde", adviseert ze aan haar zeven jaar jongere zus. "Ik heb min of meer mijn hele feestje gemist omdat ik heel de avond op de wc zat".

Toch fijn een oudere zus met zulke praktische adviezen!

NieuwsFilm

meest populair