De tot James Bond-gebombardeerde acteur Regé-Jean Page reageert op de hype

Regé-Jean Page uit Bridgerton reageert verbaasd.

Een paar dagen geleden was acteur Regé-Jean Page (Mortal Engines) even in beeld als de nieuwe James Bond. Niet dat hij al voor de rol was aangetrokken, maar wel doordat een promo voor de Netflix-serie Bridgerton hem linkt aan de rol. Fans reageerde wisselend enthousiast.

Nu heeft de "James Bond-kandidaat" op het bericht gereageerd. Hij sprak met Netflix Queue en niet geheel onverwacht twijfelt hij of hij überhaupt kans maakt op de rol. De reactie van de 31 jarige acteur hieronder.

"Het is iets dat ik me nog niet eens kan voorstellen, omdat het zo niet grenst aan mijn ervaring. Ik kwam er toevallig achter, ik wist niet eens dat dit een ding was," aldus Page die 007 wel als een droomrol ziet. "Dat is iets waar ik van droom."

Bekijk de afbeelding
Maar wie is dan wel de nieuwe 007?
Met nog altijd de kans dat de 25e Bond-film No Time to Die opnieuw wordt uitgesteld, lijkt het erop dat we pas na de release van die film te horen krijgen wie Daniel Craig opvolgt.

Het aantal kandidaten is bizar. Gevestigde namen als Idris Elba en Henry Cavill worden nog altijd aan de rol gekoppeld, maar ook mindere goden als James Norton en Aidan Turner zouden in beeld zijn.

NieuwsFilm

meest populair