Zwaar vertraagde 'The Woman in the Window' snel op Netflix

Met grote namen moest deze al in 2019 verschijnen.

Schrik niet! Er ligt al zo'n 1,5 jaar een film op de plank met namen als Amy Adams, Gary Oldman, Julianne Moore, Anthony Mackie, Wyatt Russell, Jennifer Jason Leigh en Brian Tyree Henry.

Het betreft de psychologische thriller The Woman in the Window van regisseur Joe Wright, bekend van films als Darkest Hour (2017), Atonement (2007) en Pride & Prejudice (2005).

Oorspronkelijk moest de thriller in oktober 2019 verschijnen. "Oh mijn God," zei Wright over de situatie tegenover Entertainment Weekly. "Er waren enkele plotpunten die mensen een beetje verwarrend vonden." Het gevolg daarvan waren reshoots.

Bekijk de afbeelding
"Dus we moesten weer aan de bak om bepaalde punten te verduidelijken, maar ik denk dat we ook hebben geprobeerd om ervoor te zorgen dat we niets te simpel maakten en dingen te duidelijk maakten," zei Wright over de reshoots.

"Het is ook leuk om niet te weten wat er aan de hand is, maar tegelijkertijd moet je het publiek houvast geven. Je moet ze door het labyrint van mysterie en angst leiden."

Binnenkort op Netflix
De film werd op een zeker ogenblik aan Netflix verkocht en The Woman in the Window moet nu ergens in de eerste helft van 2021 op de streamingdienst verschijnen.

"Ik ben erg benieuwd naar hoe mensen op de film reageren en ik kan niet wachten op de release," aldus Wrigt afrondend. "Wat ik hoop dat mensen meenemen is het gevoel dat onze eigen angsten ons kunnen opsluiten. En dit is een verhaal over een vrouw die erin slaagt haar eigen angsten te overwinnen en ze achter zich te laten."



NieuwsFilm

meest populair