Tom Holland (Spider-Man) is graatmager in zijn volgende film

Tom Holland (Spider-Man) is graatmager in zijn volgende film

En alles zit er weer aan voor weer een nieuwe film.

Gisteren zagen we een teaserclip voor de film Cherry, een van de vier films met Tom Holland in 2021. De acteur speelt in Cherry zijn meest volwassen rol tot op heden, aangezien zijn personage een posttraumatische stressstoornis heeft, aan de drugs raakt en banken overvalt.

Voor de rol blijkt de Spider-Man acteur flink te zijn afgevallen. Dit lieten regisseurs Anthony en Joe Russo in gesprek met Deadline's Behind The Lens weten.

"Holland heeft veel van zichzelf gevraagd voor die rol," vertelde Joe Russo. "Hij verloor 14 kilo, en kwam die weer aan. We hadden een bizar filmschema. Hij had niet veel tijd om alles te doen. Hij werkte heel nauw samen met herstellende verslaafden, hij werkte samen met PTSD-experts en soldaten die eronder hebben geleden, hoe het hun leven beïnvloedde."

Cherry snel te zien
In Cherry speelt Holland de rol van Cherry die op jonge leeftijd een legerarts wordt. Na een uitzending heeft hij te kampen met een posttraumatische stressstoornis en die zorgt ervoor dat hij aan de drugs raakt en banken begint te beroven.

Eind volgende maand debuteert Cherry op het Amerikaanse witte doek en daarna verschijnt de misdaadfilm op Apple TV+. Holland zien we later in 2021 ook in de films Chaos Walking, Uncharted en Spider-Man 3.



NieuwsFilm

meest populair